Preliminärt releasedatum för Fred så gyllene

Undrentide Förlag har meddelat ett preliminärt releasedatum för Fred så gyllene. Vilket datum gäller då, undrar ni? Jo, den 21 september, det vill säga i tid till Bokmässan i Göteborg, där förlagets egen Elin Holmerin ställer ut tillsammans med andra i Egenutgivarnas monter.
Med andra ord, om allt flyter på som det ska, så går det snart att (förhands)beställa min debutroman från förlaget, förstås, men också från Adlibris och andra välsorterade bokhandlar.
Dessutom meddelar förlaget att det inlett ett samarbete med Katrineholms-bokhandeln Narren Spel (som också har en Facebook-sida), där det går att förhandsbeställa min bok här. (Notera gärna den sköna skärmdumpen nedan, en del av Narren Spels förstasida vecka 32.)

Skön skärmdump vecka 32 2012

Det finns också en fin författarpresentationssida på Undrentide Förlag. Där jag är med, alltså. Se bara. Och för pressen finns det bilder på mig och Fred så gyllene-omslaget via den här länken.

Fred så gyllene (2012)Just det, boken blir runt 600 sidor lång (eller kort, om några tycker att det är lite för tunt med sidor). I det är ett tämligen fylligt appendix inkluderat. Ja, det är inte fylligt alls jämfört med R Scott Bakkers 125-sidiga appendix i pocketversionen av The Thousandfold Thought, men ändå. Det är … utförligt, trots allt, och enligt min mening lättöverskådligt. Så det så.
Hihi. Nu känns det litegrann som om det är på riktigt allting.
En bok skriven av Stefan Hagel.
Kort sagt, det känns gött.
Men snart, på’t igen, för att ta sig an del två i serien En saga om sorg.

Författare: Verkligen Stefan

I första hand människa, i andra hand person, i tredje MS-sjuk. I fjärde: läskunnig, när koncentration och ork gör gemensam sak; skrivkunnig i korta, ryckiga stunder, när motorik och beröringssmärta uti fingrarna inte lägger krokben (-finger?) för mig; allt annat, när och om jag kan.

2 reaktioner till “Preliminärt releasedatum för Fred så gyllene”

    1. Det känns både lugnt och pirrigt på en gång. Lugnt såtillvida att jag inte kan påverka hur det går nu när själva texten är klar. Pirrigt såtillvida att jag inte har en aning om hur boken kommer att tas emot.
      Man (= jag) hoppas ju alltid att några/många inte bara kommer att läsa Fred så gyllene, utan också kommer att tycka att det var värt det, och att de till och med kan rekommendera andra att läsa den. Det vore toppen!
      Men hur kan det gå fel med ett så bra omslag och en så utmärkt karta kombinerad med en spännande berättelse, eller hur?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: