Succéartad signering!

Undertecknad signerar Fred så gyllene på Böcker & Blad, 2012-12-01 (Foto: Monica Hagel)
Undertecknad signerar Fred så gyllene på Böcker & Blad, 2012-12-01 (Foto: Monica Hagel)

Ja, då var signeringen på Torp köpcentrum utanför Uddevalla ett avslutat kapitel.
Jag for dit med 10.25-bussen, nådde köpcentret 10.40. Gjorde mig i ordning inne i bokhandeln Böcker & Blad, där signeringen av Fred så gyllene hölls, och satte mig väl vid bordet några minuter före 11.00.
Mellan 11.00 och strax efter 13.00 så blev det faktiskt ett gäng signeringar, vilket jag är tacksam över.
Tack alla ni som kom, jättesnällt av er!
Det roliga är att det inte bara kom släkt och vänner, utan även för mig helt okända människor som ville få min bok signerad före de gick till kassan för att betala den.
Tanken med en signering är förstås att, från författarens håll, synas och öka folks kännedom om vem man är, och, från bokhandelns håll, att sälja böcker.
När den synnerligen trevliga och vänliga personalen summerade antalet sålda böcker efter signeringens slut blev facit tio sålda böcker. Lägg därtill att jag signerade några läsares böcker ytterligare, sådana de köpt annorstädes och hade med sig för att jag skulle plita ner en kråka på en väl vald sida.
Faktum är att jag slog den inte helt okända författaren Camilla Läckbergs debutsigneringsvända på Böcker & Blad. Hon signerade åtta böcker den gången, i en betydligt bredare genre än fantasy bör tilläggas.
Så i det ljuset var mina timmar på Torp en succé, kom inte och påstå nåt annat :).
För den som missade min miniturné så signerade jag även ett tiotal böcker före jag gick. De böckerna – om de inte tagit slut – finns förstås att köpa i Böcker & Blad.

Till sist måste jag tacka personalen på Böcker & Blad för att jag fick komma och för den entusiasm och det trevliga bemötandet jag fick. Mycket trevligt.

Författare: Stefan

Författare, journalist, fotograf och antropolog, intresserad av berättelsen, berättandet, bilden och det skrivna ordet. Läser, observerar, tänker och skriver en hel del.

En tanke på “Succéartad signering!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: