Förhandstitt på Game of Thrones säsong 3

HBO, som ligger bakom tv-succén (som ju är baserad på George R R Martins bokserie A Song of Ice and Fire), portionerar ut teasers och förhandstittar och bakgrundsmaterial titt som tätt. Nu senast i början av december, då vi får en (blygsam) inblick i den tredje säsongen.

För er som inte kan få nog av Game of Thrones kan, förutom att läsa böckerna, gå in på HBO:s hemsida eller plöja genom Internet på diverse information, gå in på Westeros.org, som är en aldrig sinande källa till kunskap. Här är exempelvis den sajtens eminenta karaktärslista för säsong 3 av Game of Thrones.

Som bonus kan jag kan tillägga att (vilket nämns av Wertzone) skådespelaren David Michael Scott, som spelade ser Beric Dondarrion i ett avsnitt i den första säsongen, ersätts av Richard Dormer. Sånt händer ju ibland, att skådisar måste lämna en serie av ett eller annat skäl.

Författare: Stefan

Författare, journalist, fotograf och antropolog, intresserad av berättelsen, berättandet, bilden och det skrivna ordet. Läser, observerar, tänker och skriver en hel del.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: