En BTJ-recension

”Vid Canens kulor!” (som karaktärer i En saga om sorg skulle kunna säga). Vad är BTJ för nåt? De som arbetar på bibliotek vet. Bibliotekstjänst, BTJ, är ett företag som levererar medieprodukter och informationstjänster till i första hand bibliotek.
BTJ är en utmärkt väg in till bibliotek för ens böcker. Visst, e-boksversionen av Fred så gyllene finns tillgänglig på mängder av bibliotek via e-lib, men den fysiska boken skulle kunna köpas in av ännu fler bibliotek.
När en bok syns i BTJ:s katalog, från vilken mången bibliotekarie ofta väljer att göra sina bokinköp att placera på lånehyllor för allas bästa, så ökar naturligtvis chansen och möjligheten att fler köper in Fred så gyllene.
Vilket gör att fler får chansen att läsa den.
Nu (läs: för några dagar sedan) har hur som helst Undrentide Förlag meddelat mig att det inkommit en BTJ-recension. Med fint betyg.
Här är ett kort utdrag ur Clas Svahns recension:

Trots en viss skepticism mot en svensk fantasyserie med stora ambitioner fångades jag snabbt av denna välskrivna och rakt, men detaljrikt, berättade historia om den unga Tennara, nyss fyllda 15, som tvingas fly när hon i självförsvar mördat sin styvfar.

Författare: Stefan

Författare, journalist, fotograf och antropolog, intresserad av berättelsen, berättandet, bilden och det skrivna ordet. Läser, observerar, tänker och skriver en hel del.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: