Words of Radiance-uppdatering

Michael Whelans omslag till Brandon Sandersons "Word of Radiance".
Michael Whelans omslag till Brandon Sandersons ”Word of Radiance”.

Brandon Sanderson skriver och skriver och skriver på sin andra del i The Stormlight Archive-serien. Words of Radiance, som den ju heter, tros komma oss läsare till gagn i mars 2014, men nu finns det ett nytt smakprov att ta del av (typ här) – om karaktären Lift, en ung kvinna till tjuv som tar sig in i ett palats, där hon vill stjäla lite godsaker. Sedan tidigare finns det ju ett äldre utdrag, om Taravangian, att tillgå.
Att boken är något att se fram emot för den som gillar episk fantasy är nog ett understatement. Förväntningarna lär bli skyhöga för den produktive författaren, vars Words of Radiance-manus är helt enormt.
Följ den här länken till Tors hemsida, för att förstå exakt hur stort/tjockt det är. 2.000 sidor är gigantiskt. George R. R. Martin brukar ju numera landa kring 1.500 manussidor. Ja, jag vet, det kan skilja sig åt beträffande radavstånd och fontstorlek, men ändå. 2.000 jäkla manussidor. Det är gigantiskt!

Författare: Stefan

Författare, journalist, fotograf och antropolog, intresserad av berättelsen, berättandet, bilden och det skrivna ordet. Läser, observerar, tänker och skriver en hel del.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: