Positiv BTJ-recension

Elin på Undrentide Förlag skickade mig ett trevligt mejl. Det gäller en recension av Flammor av vrede, som Clas Svahn, lektör för BTJ (som fram till 2002 hette Bibliotekstjänst), tillika journalist på Dagens Nyheter (DN), har stått för.

Här följer ett kortare citat ur Clas Svahns BTJ-recension (ur häftepos 14113302) av Flammor av vrede:

”Stefan Hagel fortsätter att fånga sina läsare i sitt fantasyepos där Tennara, den unga flicka som inom sig bär på en hemlighet större än hon själv anar, sökt skydd hos Pärlemororden.”

Här är för övrigt ett av Clas Svahns BTJ-lektörscitat (ur häftepos 13115434) i recensionen av Fred så gyllene:

”Trots en viss skepticism mot en svensk fantasyserie med stora ambitioner fångades jag snabbt av denna välskrivna och rakt, men detaljrikt, berättade historia …”

Trevlig värre. Hoppas nu att nämnde Svahn och alla andra kommer att gilla Röda dagars hämnd, del tre i En saga om sorg-eposet. Återstår bara för mig att skriva klart den, inte sant?!

Författare: Verkligen Stefan

I första hand människa, i andra hand person, i tredje MS-sjuk. I fjärde: läskunnig, när koncentration och ork gör gemensam sak; skrivkunnig i korta, ryckiga stunder, när motorik och beröringssmärta uti fingrarna inte lägger krokben (-finger?) för mig; allt annat, när och om jag kan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: