Röda dagars hämnd – omslaget!

Röda dagars hämnd (omslag av Maria Helena Stanke)
Röda dagars hämnd, av Stefan Hagel och eminent omslag av Maria Helena Stanke. Utkommer på Undrentide Förlag våren 2015.

Nu kan jag äntligen avslöja det kommande omslaget till Röda dagars hämnd, del tre i En saga om sorg. Visst är det fantastiskt. Notera detaljer och spår, som vart och ett förebådar olycksaliga järtecken …

Som ett slags trevlig bonus, här har ni dessutom baksidestexten:

Massaker i Roshallarna, lönnmord i Arweriska palatset. Förvirring råder på båda sidor om Smaragdhavet. Röster höjs efter röd hämnd. Semariens vita häxa förbereder ett krig mot Thyliens svarta drake.

I Galenda, där Deivon och Uinara jagar mördare och fredlösa, gäckar en gatupojke stadsvakten. En dörr glider upp, en annan stängs. Renlon sitter trångt till i lyan, medan Harlon ser fram emot stridens hetta. Jeunaran och gråsystrarna söker efter den havande Tennara, men någon vet vart hondraken Mawrgion har fört henne.

Vän, bundsförvant, förrädare. En blodig gryning randas i en tid då alla inte är vad de synes vara.

Efter Fred så gyllene (2012) och Flammor av vrede (2013) fortsätter nu den episka fantasyserien En saga om sorg med den tredje delen, Röda dagars hämnd, av Stefan Hagel. Författaren, född och uppvuxen i Grundsund, är utbildad socialantropolog. Till vardags arbetar han som journalist.

Författare: Stefan

Författare, journalist, fotograf och antropolog, intresserad av berättelsen, berättandet, bilden och det skrivna ordet. Läser, observerar, tänker och skriver en hel del.

4 reaktioner till “Röda dagars hämnd – omslaget!”

  1. Ja, hon är duktig, Maria Helena Stanke, som gör omslagen. Jag hade några idéer till vad som skulle vara på det, men sedan gjorde hon det så mycket bättre än vad min hjärna kunde föreställa sig det.
   Jag gillar särskilt vargspåren och den ”halshuggna” hjorten. Det är mycket symbolik där som återspeglar berättelsen i stort …

  1. Gott att höra.
   Värmande ord för Maria, utan tvekan. Och för mig.
   Som sagt, förhoppningsvis ska nu innehållet också bli seriens hittills bästa, är det tänkt :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: