Appendixet är inskickat!

Just det!
Blev färdig med appendixet till Flammor av vrede för bara en liten stund sedan. Förlaget har redan bekräftat att det fått det i mejlkorgen och att genomläsningen av själva Flammor av vrede-manuset pågår. Kul.
Mina appendix kommer att vara ”levande”, det vill säga hållas uppdaterade allt eftersom berättelsen fortskrider och del efter del kommer ut. Det här appendixet skiljer sig från Fred så gyllenes appendix såtillvida att det ligger i fas med del tvås start. Om ni fattar vad jag menar.
Någon har haft sin årsdag och blivit ett år äldre, andra har tillkommit och ytterligare andra har försvunnit sedan det del etts appendix.
Känns riktigt bra.
Med lite tur är det här appendixet ungefär lika långt/kort som det förra. Kanske någon sida längre (men så lär hela boken bli några sidor längre också).
Här får ni förresten ett minismakprov på lite nya namn eller ordnar som dyker upp i Flammor av vrede:

LIVETS SYSTERSKAP – en liten orden i Galenda, tillägnad Thokaia och livet. Nunnorna i orden kallas för livssystrar och är utmärkta barnmorskor. De kommer när kungafamiljen kallar inför en förestående födsel av en prins eller prinsessa, men de hjälper också den lägsta sköka ifall hon vill behålla oäktingen hon bär

livssystrarna Meriam, Alindhei, Barizah och Valoren

LEVON ROZMINDAL – sekretaar*; skrev boken Vitkindade gäss och andra fiskar

*) sekretaar är en titel på tjänstemän vid Åkallarnas sekretariat

Författare: Verkligen Stefan

I första hand människa, i andra hand person, i tredje MS-sjuk. I fjärde: läskunnig, när koncentration och ork gör gemensam sak; skrivkunnig i korta, ryckiga stunder, när motorik och beröringssmärta uti fingrarna inte lägger krokben (-finger?) för mig; allt annat, när och om jag kan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: